...
Mislav je stručnjak za marketing

O Mislavu i marketing automatizaciji ili kako do novih klijenata? Leave a comment

Da ne bi sve ostalo na našim ženskim poduzetnicima, danas vam za promjenu predstavljamo i jednog osobitog hrvatskog poduzetnika. Iako se ne bavi izradom stvari i umjetnina, već je fokusiran na pružanje usluga, Mislavov je rad vrijedan pozornosti. Ova će vam priča posebno značiti ako bi ste htjeli unaprijediti marketing vaših proizvoda i/ili usluga, a niste sigurni kojim putem krenuti i što je potrebno napraviti.

Mislav nas je za svoj rad zainteresirao radi instagram profila @mislavonmarketing iz kojeg je evidentno da je više nego stručan u polju digitalnog marketinga i automatizacije istoga.

ŠTO KAD WEB STRANICE NIJE DOVOLJNA?

Iako priznaje da se kroz obrazovanje zanimao prvenstveno za IT, programiranje i tehnologiju, tek ga je kontinuirana izrada web stranica za razne klijente dovela da spoznaje koliko su same web stranice slabo sredstvo prisutnosti poslovanja i privlačenja pozornosti, ako se pravilno ne vode i ne oglašavaju.

Iz navedenog je razloga zaključio da svojim klijentima želi pomoći da na iste web stranice privuku svoju ciljanu publiku.

‘Danas pomažem poduzetnicima da postave biznis na način da automatski privlače nove kupce na autopilotu. Odnosno, da njihov marketing radi za njih, a da se oni mogu posvetiti samom biznisu” – kaže nam Mislav. Dodaje kako zbog personaliziranog ciljanog marketinga kojeg za klijente razvija: ”oni za manje novaca i bez nepotrebnih
dodatnih zapošljavanja brže razvijaju vlastiti biznis”.

AUTOMATIZACIJA MARKETINGA – ZAŠTO JE VAŽNA?

Mislav nam kaže i da je marketing automatizacija još relativno nepoznat segment marketinga kod nas, ali ne i u svijetu. Ono što svojim klijentima nastoji pružiti jest usluga kojom se omogućuje personalizacija i automatizacija komunikacije prema tržištu na skalabilan način. Iako mu nije poznata druga tvrtka koja na istoj razini nudi usluge u Hrvatskoj, naglašava kako većinu poslova dobiva putem preporuka.

”Većinu svojih poslova dobivam putem preporuka, jer se zaista trudim pokazati da mi je stalo do toga da ljudima maksimalno pomognem riješiti izazove s kojima se susreću. Kada klijentu rezultatima pomognem da njegov biznis doživi osjetan rast – obuzme me nevjerojatan osjećaj ponosa, za kojeg se svaki puta vrijedi boriti”.

Mi ne sumnjamo da sve navedeno uspijeva postići obzirom da njegovo iskustvo uključuje rad na mjestu direktora marketinga i prodaje u Avalonu (naš najveći privatni web hosting provider) te inozemne suradnje sa francuskom televizijskom mrežom Eurochannel, tvrtkom Sofascore i mnogobrojnim drugim tvrtkama (Moj-eRačun, Seek and Hit, Algebra, Maraska).

Uz navedeno, Mislav zbog dugogodišnjeg iskustva u marketingu ima i stalne suradnike koje po potrebi angažira na dijelovima projekta.

SAVJETI ZA NOVE PODUZETNIKE?

Obzirom da godinama pomaže malim (i velikim) poduzetnicima ostvariti rast i dobit – upitali smo Mislava koji bi savjet dao ljudima na početku ili ljudima s dobrom idejom?

”Ako nemate početni kapital za uložiti u biznis, onda uložite svoje vrijeme u stjecanje znanja i iskustva. I pitajte. Pitajte za savjet, pitajte za pomoć. Nema onoga tko se rodio pametan i iskusan, jer svi smo mi na početku bili početnici i neznalice. Ljudi kojima je stalo do onoga čime se bave, u principu osjete entuzijazam i iskrenost kod onih koji pitaju i često rado priskoče u pomoć. Makar savjetom.”

USKORO BESPLATNA ONLINE EDUKACIJA

Mislav trenutno radi i na svojoj prvoj online edukaciji za e-mail marketing i marketing automatizaciju na hrvatskom jeziku. Radi se o edukaciji koja će biti potpuno besplatna, jer želi sve zainteresirane prije svega upoznati s ovim načinima oglašavanja. Prijaviti se možete na njegovoj web stranici ili putem linka na instagram profilu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)