...
Hrvatska poduzetnica Dora

Šarmantne hrvatske čestitke koje osvajaju duhovitim natpisima i orginalnim željama! Leave a comment

Priča o poduzetnici Dori i njezinom brandu Think Ink posebno nam je draga. Naime, osobno već godinama darujemo i šaljemo čestitke samo ako su razultat Dorine radionice.

Ista je ustrajnost više puta uključivala panične potrage za lokacijom Bipa poslovnica neposredno pred sama vjenčanja. Eto, toliko nas je osvojila.

Nije ni čudo, obzirom da su čestitke branda Think Ink drugačije, zabavnije i duhovitije od svih kojih ste vidjeli. Posebne su i jer u čovjeku često pogađaju onu neku toplu emociju koju nije baš uvijek sasvim lako opisati.

Dora nam ipak priznaje kako je ideja za kreiranjem čestitki nastala slučajno. Naime, prije pet godina je i sama shvatila kako tržište po pitanju čestitki ne nudi više od unificiranih ”sretan rođendan” i sličnih nemaštovitih natpisa.

”VAŽNO JE DA JE DUHOVITO!”

Zato je od samog početka inzistirala da Think Ink čestitke izazivaju osmjehe orginalnim i duhovitim porukama, za koje kaže da njoj i njezinom timu ne nedostaje inspiracije. Međutim, inovativne sugestije zna dobiti i prihvatiti od svojih kupaca, prijatelja i suradnika.

Dora dodaje da, iako je u poduzetničku priču krenula sama, su joj suprug i obitelj od samog početka u svemu velika podrška, uz par divnih suradnika. U svakodnevnom je životu veseli da zajedno sa suprugom radi nešto kreativno i uveseljava ljude, iako oboje imaju diplome iz financija.

Danas brand Think Ink sve više i dalje raste. Osim s 60-ak motiva čestitiki može se pohvaliti i suradnjama s poslovnicama Bipa, Tisak Media, Emmezeta, Balon Centar i Male Stvari Shop.

Osim čestitiki, Dora danas radi i na razvoju drugih proizvoda. Tako od nedavno u Bipi možete pronaći i njihove poklon vrećice te poklon pakete u nekoliko zabavnih varijanti.

Mi Dori i njezinom timu želimo i daljnje uspjehe u širenju poslovanja i puno inspiracije za nove čestitke, ideje i kreacije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)