...
energetska pločica sa sastojcima

Energetske pločice First in the Raw trebale bi vam biti prvi izbor za zdrav zalogaj – evo i zašto! Leave a comment

Malo za promjenu – prehrana. Danas Vam pišemo o energetskim pločicama i to hrvatskim i ekstra zdravim branda First in the Raw. Koja riječ bit će naravno posvećena i njihovoj idejnoj kreatorici Alenki. Alenka nam kaže da su First in the Raw energetske pločice rezultat njezinog osobnog načina života, koji je ispunjen uravnoteženom prehranom te sportskim i rekreativnim aktivnostima.

‘Roditelji su me odgajali na zdravoj hrani pa su na stolu, umjesto industrijskih slatkiša, uvijek bili orašasti plodovi, svježe i suho voće” – prepričava nam Alenka i dodaje: ‘‘što se poduzetništva tiče, znala sam da moram pokrenuti vlastiti posao, jer nisam tip koji bi radio u uredu od 9 do 17 pa sad radim od 9 do 21.”.

MA #SAMOZDRAVO i #SAMODOMAĆE!

Alenka navodi i kako se receptura koju su stvorili za energetske pločice temelji isključivo na zdravim namirnicama. Radi se u prvom redu o lješnjacima, bademima, orasima, višnjama, smokvama, bučinim košticama i suhom voću. Sve se navedene namirnice trude nabavljati od lokalnih proizvođača.

Ništa u procesu proizvodnje nije prepušteno slučaju pa je, osim kvalitetnih sastojaka, i tehnologija same pripreme zaslužna za popularnost ovih ukusnih energetskih pločica. Naime, ono što iste razlikuje od drugih proizvoda je razlika u svježini. Posebne su po tome što je u svakom zalogaju uspješno zadržana optimalna zastupljenost vlage.

”SADA RADIM OD 9:00 do 21:00”

Što se same Alenke tiče, ona nam priznaje da uključenost u sve procese rada – nabave, proizvodnje, prodaje, distribucije, razvoja i marketinga zna biti vrlo zahtjeva, ali uživa u svakom trenutku. Stvara ono što voli i u što vjeruje, a najviše je veseli kad kvalitetu First in the Raw zdravih energetskih pločica prepoznaju i drugi ljudi.

Zato, dragi naši, kad budete idući put odlučivali o zdravom brzom zalogaju – sjetite se Alenkine
priče
, odaberite hrvatsko i uživajte u divnim (i ekstra zdravim) omiljenim okusima koje će vam First in the Raw pružiti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)