...
personalizirane tenisice

Personalizirane tenisice hrvatskog branda Shuz. postale su ”must have” svake mladenke. 1

Za hrvatski brand Shuz. koji dizajnira i proizvodi personalizirane tenisice u nekom smo trenutku svi čuli. Naime, sigurni smo kako ste puno puta do sada imali prilike vidjeti da je mladenka u tijeku svadbene večeri zamijenila štiklu svečanim Shuz. tenisicima.

Zbog ovog sveprisutnog svadbenog fenomena vrijedilo je pobliže upoznati Maju i Ljudmilu – dvije izvanserijske djevojke i dugogodišnje prijateljice koje su ”shuzice” kreirale. I dok je Ljudmila inžinjerka tekstilne tehnologije, Maja je ekonomistica poduzetništva sa specijalizacijom u poslovnim komunikacijama. Uz navedeno, obje su i certificirane grafičke dizajnerice.

‘Volimo naglasiti da smo spoj dizajnera sa mozgom za biznis i ekonomista kojem je kreativnost ugrađena u DNK”.

”NAKON FAKSA REDOVAN POSAO NISMO NI POKUŠALE TRAŽITI.”

Iako obje visokokvalificirane i obrazovane, kažu nam da o traženju posla nikad nisu dugo razmišljale. Brand Shuz. pokrenule su zajedno odmah nakon završetka faksa jednostavno odlučivši da će same stvoriti svoja radna mjesta.

”Shuz. je osnovan 2010. pa smo 2020. godine proslavile svoj deseti rođendan – što nas iznimno veseli. Naime, upravo je ta okrugla obljetnica potvrda da svoj posao radimo jako dobro. Iza nas je sada već veliko iskustvo u specifičnom području dizajna i zanata i ručnom oslikavanju tenisica za svečane prigode.”

Cure dodaju kako su u samim počecima imale samo puno motivacije da rade posao koje vole i jaku viziju. Mogle su i htjele u brand uložiti samo svoje vrijeme, vještine i puno truda, ali ne i financije. Ipak, čvrsto su stajale na zemlji, odlučne da štede i kontinuirano investiraju u rast i razvoj.

PERSONALIZACIJA KAO OSNOVNI PRISTUP RADU

Do danas, iza njih je već desetogodišnje iskustvo. Stoga je njihove ”shuzice” – prelijepe ručno oslikane i dizajnirane tenisice – moguće u potpunosti personalizirati. I iako Maja i Ljudmila svake godine dizajniraju nove kolekcije, svaki se od modela može prilagoditi individualnim zahtjevima pojedine klijentice.

‘Gotovo svi modeli se u dogovoru još dorađuju i prilagođavaju željama djevojaka koje naručuju ”shuzice”. Tako je baš svaki model unikat, jer ima određene personalizirane izmjene u dizajnu. Najčešće su to ilustracije, natpisi, kombinacije materijala i/ili boja. Upravo je to ono najbolje i najljepše u našem pristupu – suradnja s djevojkama koje izravno sudjeluju u procesu stvaranja.

Mada su najtraženiji modeli ”shuzica’‘ oni osmišljeni za svečane prilike (vjenčanja, krizme, promocije), puno cura nosi ih i kao svakodnevni stylish detalj.

Mi se Maji i Ljudmili zahvaljujemo na suradnji i veselimo novim idejama iz njihove radionice. Vi više informacija o samim mogućnostima i narudžbama možete zatražiti izravno na službenim stranicama branda, ili u studiju u centru Zagreba.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)