,

Dječji poster “MAŠTA”

Availability:

Dostupno uz narudžbu


Dječji poster “MAŠTA”

 • Dimenzije: 30cmx40 cm 
 • Materijal: visokokvalitetan 240 gsm glossy papir
 • Pakiranje: ukrasni tuljac natur boje
 • Proizvedeno u Hrvatskoj
 • Posteri za uređenje dječjeg kutka
 • Dekorativna, edukativna i motivacijska uloga
 • Hrvatski proizvod 
 • Tiskanje po narudžbi

15,00 

Dječji poster “MAŠTA”

GOODPLAN posteri svojom se tematikom i vizualom profiliraju kao posteri za uređenje dječjeg kutka, koji često, osim dekorativne, imaju edukativnu i motivacijsku ulogu.

 

Posteri su hrvatski proizvod, a dizajniraju se i proizvode u Osijeku.

 

Svi posteri tiskaju se tek po Vašoj narudžbi te će Vam biti isporučeni u roku 3 do 7 dana.

 

Dimenzije: 30*40 cm

Materijal: visokokvalitetan 240 gsm glossy papir

Pakiranje: ukrasni tuljac natur boje

Proizvedeno u Hrvatskoj

Uvjeti dostave: Rok dostave iznosi u pravilu 3 do 7 radnih dana od prihvaćanja narudžbe. Prodavatelj će učiniti razumne napore da naručeni proizvodi budu dostavljeni u naznačenom roku, no ne preuzima odgovornost ukoliko proizvodi budu dostavljeni nakon tog roka, uslijed okolnosti na koje nije mogao utjecati. Cijena dostave iznosi 4 eur. Za iznos narudžbe od minimalno 20 eur dostava je besplatna. Kupac je dužan preuzeti narudžbu prilikom isporuke. Narudžbe vraćene prodavatelju zbog nepreuzimanja od strane kupca, mogu biti ponovno poslane kupcu o njegovom trošku.

 

Naručena roba isporučuje se zapakirana tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Narudžbe do tri postera pakiramo u jedan tuljac.

 

Kupac je dužan prilikom preuzimanja pošiljke eventualna vidljiva oštećenja odmah prijaviti dostavljaču te odbiti primiti pošiljku, a oštećenja nastala prilikom transporta koja se ne mogu uočiti odmah prilikom preuzimanja pošiljke prijaviti isti dan na e-mail adresu: good.plan@yahoo.com, uz popratnu dokumentaciju (fotografije ambalaže i sadržaja paketa).

 

Uvjeti povrata:

 

JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA

 

Sukladno čl. 72., st.1. Zakona o zaštiti potrošača, kupac ima pravo, ne navodeći razloge za to, jednostrano raskinuti ugovor u roku od 14 dana od dana primitka proizvoda.

 

U svrhu jednostranog raskida ugovora, kupac je dužan prije isteka navedenog roka od 14 dana obavijestiti prodavatelja o svojoj odluci da raskine ugovor i to nedvosmislenom izjavom kojom izražava svoju volju da raskine ugovor, poslanom elektroničkim putem na e-mail: good.plan@yahoo.com.

 

Kupac nema pravo na jednostrani raskid ugovora ukoliko je predmet ugovora proizvod izrađen po specifikaciji kupca (personalizirani proizvod).

 

Troškove povrata proizvoda na adresu prodavatelja snosi kupac, a proizvod je uz prethodnu najavu putem e-maila: good.plan@yahoo.com potrebno vratiti neoštećen i u originalnoj ambalaži, u roku od 14 dana od dostavljene Izjave o jednostranom raskidu ugovora.

 

Prodavatelj će izvršiti povrat novca na račun kupca u roku od 14 dana od primljene Izjave o jednostranom raskidu ugovora.

 

JAMSTVO KVALITETE I REKLAMACIJA

 

Unatoč nastojanjima da kupcu bude dostavljen potpuno ispravan i kvalitetan proizvod, nenamjerne pogreške su ipak moguće te će GOODPLAN posters o svom trošku i u najkraćem mogućem roku ispraviti pogrešku proizašlu iz postupka tiska ili pakiranja proizvoda.

 

Zadovoljstvo kupca i kvaliteta proizvoda od iznimne su nam važnosti.

 

Pravo na reklamaciju kupljenog proizvoda kupac može iskoristiti u roku od 15 dana od dana dostave proizvoda.

 

Reklamacija se upućuje putem e-maila: good.plan@yahoo.com ili pisano na adresu: GOODPLAN, obrt za usluge i dizajn, vl. Ivana Vinko, Mljetska 22, 31000 Osijek te mora sadržavati broj i datum narudžbe, kao i stavke na koje se reklamacija odnosi.

 

Prodavatelj će kupcu izvršiti povrat novca ili zamjenu proizvoda novim proizvodom, u roku od 15 dana od izjavljene i uvažene reklamacije.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Dječji poster “MAŠTA””

There are no reviews yet.

Vendor Information

 • Store Name: Goodplan
 • Vendor: Goodplan
 • Address:
 • No ratings found yet!

Product Enquiry