...
, ,

Drveni pečati “Divlje životinje”

(2 recenzije korisnika)
Awki
Availability:

Dostupno uz narudžbu


Drveni pečati “Divlje životinje”

 • devet drvenih obostranih pečata u kutiji
 • dimenzije kutije: Dužina:13cm; Visina:5cm; Širina:12,6cm, promjer pečata 3,6cm
 • boja: natur
 • mogućnost personalizacije (ime djeteta na kutiji)
 • zebra, gorila, žirafa, krokodil, slon, klokan, nilski konj, nosorog i lav

30,00  (226,00 kn)

Dostupno uz narudžbu

Drveni pečati odlična su istraživačka aktivnost pri modeliranju. Djeca imaju priliku prepoznavati i imenovati životinje, povezivati ih s njihovim otiscima i grupirati ih. S jedne strane pečata nalazi se životinja, a s druge strane njezin otisak.

Shipping Countries: Hrvatska


Temeljeno na 2 recenzija

5.0 ukupno
2
0
0
0
0

Jedino kupci koji su otvorili korisnički račun na platformi prilikom kupovine mogu napisati recenziju. Ako razmišljate o kupnji, svakako prilikom kupnje otvorite korisnički račun. Ukoliko budete zadovoljni - sjetite se lijepom recenzijom pomoći razvoju ovog malog hrvatskog branda.

 1. Mama Renata

  Ovi pečati su mrak!!! Moja kćer obožava plastelin, pijesak i bilo što čime se može oblikovati, a ovo je nešto što joj jako dugo zadržava pažnju i igra se satima, a ujedno uči i istražuje životinje, njihove otiske, karakteristike i slično. Super su 😍

  Mama Renata

 2. Ana

  Pečate sam naručila za svog sina koji obožava dinosaure ali i životinje općenito te volimo zajedničko vrijeme provoditi i u igri sa plastelinom. Svaki pečat stavimo na boju plastelina koju J. izabere i tako dobijemo različite otiske i životinje i to u različitim bojama. J. je presretan jer svaki dan smišljamo drugačiji način igre i mogu reci da je ovo rijetka aktivnost koja ga bas ovako zabavlja od početka do kraja igre ali i svaki dan iznova. Hvala Awki studio, od ove zadovoljne mame imate svaku preporuku i stalnog kupca:)

  Ana

Pošalji upit o proizvodu

Please Login to make enquiry about this product