...
,

Keramička vaza ‘Crveni nar’

Availability:

Dostupno uz narudžbu


Keramička vaza ‘Crveni nar’

  • Ručno izrađeno
  • Unikatno
  • Crvena i metalik zlatna glazura
  • Glina
  • Izrađeno po narudžbi
  • Poslovni pokloni
  • Dimenzije: 11×9 cm

80,00  (603,00 kn)

Dostupno uz narudžbu

U našem širokom asortimanu proizvoda posebno izdvajamo izuzetnu crvenu keramičku vazu ručno oblikovanu kako bi podsjećala na nar – voćni simbol života i plodnosti. Ova prekrasna keramička vaza prenosi duboku simboliku: simbolizira život, radost, obilje i uspjeh, čineći je idealnim poklonom za razne prigode. Bilo da je riječ o proslavi rođendana, vjenčanja ili bilo kojem posebnom događaju, ova vaza je izuzetno značajna i dragocjena.

Svaka vaza je ručno oblikovana od strane vještih umjetnika, sa posebnom pažnjom i preciznošću, nudeći neponovljivu jedinstvenost. Keramička vaza, iako može imati minimalna odstupanja u dimenzijama, čini se svaki put jednako privlačnom i jedinstvenom. Ta diskretna variranja u veličini, obliku ili boji dodaju dodatni šarm svakom komadu, pružajući individualni identitet svakoj vazi. To ih čini posebnima jer svaka vaza ima svoju priču.

Njezina crvena boja podsjeća na strast i vitalnost, stvarajući ugodnu i toplu atmosferu u bilo kojem prostoru. Ova vaza će biti ne samo funkcionalni komad za postavljanje cvijeća ili dekoracija, već će postati i prepoznatljiv umjetnički element unutar doma, dodajući notu elegancije i sofisticiranosti.

Osim toga, ova vaza može poslužiti kao simbol ljubavi, pažnje i brižnosti. Dostavlja poruku koja nadilazi riječi, a predstavlja pažljivo odabrani poklon koji će trajno podsjećati na poseban trenutak ili osobu.

Njezina ljepota leži u detaljima, od teksture do oblika, od boje do završne obrade, svaki element doprinosi njezinoj privlačnosti. Nema sumnje da će ova vaza postati vrijedan i dragocjen dio svakog doma, istovremeno budeći divljenje i potaknuće razgovora.

Ukratko, naša ručno izrađena crvena keramička vaza oblikovana u obliku nara predstavlja izvanrednu kombinaciju estetike, simbolike i praktičnosti, pružajući prekrasan i značajan dodatak svakom prostoru i poseban poklon za voljenu osobu.

Shipping Countries: Hrvatska


Ready to ship in 1-2 business days


Temeljeno na 0 recenziji

0.0 ukupno
0
0
0
0
0

Jedino kupci koji su otvorili korisnički račun na platformi prilikom kupovine mogu napisati recenziju. Ako razmišljate o kupnji, svakako prilikom kupnje otvorite korisnički račun. Ukoliko budete zadovoljni - sjetite se lijepom recenzijom pomoći razvoju ovog malog hrvatskog branda.

Još nema recenzija. Ako razmišljate o kupnji, kasnije svakako razmislite i o recenziji!

Pošalji upit o proizvodu

Please Login to make enquiry about this product