...
, ,

Prirodni plastelin – set 3 komada

(4 recenzije korisnika)

Domaći 100 % prirodni plastelin!

Set za igru prirodnim plastelinom  Luce Sunce pružit će djetetu sate zabavne igre korisne za njegov razvoj.  Roditeljima može pružiti osjećaj bezbrižnosti dok se dijete samostalno igra i istražuje. Svidjet će se djetetu koje voli istraživati, kreativno je ili se prvi put susreće s plastelinom.

Uz tri teglice meka i mirisna plastelina, u setu se nalaze  upute o održavanju plastelina kako bi vam dugo trajao, ideja za igru i malo iznenađenje.

Ovaj set može biti odličan početnički set nekom vama dragom mališanu.

15,00  (113,00 kn)

Plastelin Luce Sunce je 100 % prirodan veganski proizvod kojim se vaša djeca mogu igrati do 6 mjeseci. Razne su mogućnosti za igru u kojoj će djeca razvijati finu motoriku, kreativnost i maštu, pažnju, a u igri s drugima socio-emocionalne vještine i govor. Odličan je senzorni materijal koji opušta. Mekan je, pogodan za male nježne ruke, a teglicu djeca sama mogu lako otvoriti.

Ovaj paket sadrži 3 teglice po 200 g mekanog plastelina u jednoj boji- plavi, žuti i bijeli. Miješanjem plavog i žutog plastelina dobit ćete zelene nijanse, a dodavanjem bijelog plastelina možete ga nijansirati. U paketu ćete dobiti i upute za održavanje plastelina da vam dugo traje, ideju za igru i malo iznenađenje.

Set se izrađuje po narudžbi, a očekivano vrijeme izrade je do 5 radnih dana.

Ukoliko želite druge boje plastelina u setu, molim vas da pošaljete upit pomoću forme na ovoj stranici.

Cijena dostave je 4,7 eura, a obračunava se prilikom plaćanja.

Pronađite ideje za igru plastelinom kao i savjete kako poticati kreativnost kod djece na društvenim mrežama:

FB https://www.facebook.com/lucesunceinfo

IG https://www.instagram.com/luce_sunce_plastelin/

Proizvod nije namijenjen djeci ispod 3 godine zbog mogućnosti gušenja sitnim dijelovima.

Shipping Countries: Hrvatska


Sastojci plastelina: pšenično brašno, sol, voda, jestivo ulje, glicerin, vinski kamen, biljni ili mineralni pigmenti u prahu, eterično ulje, Bio Glitter ( u Baby ružičastom plastelinu).

*Bio Glitter je prirodna alternativa plastičnim šljokicama rađena od biljne celuloze. Razgradiv je u prirodnim vodama.

 

Temeljeno na 4 recenzija

5.0 ukupno
4
0
0
0
0

Jedino kupci koji su otvorili korisnički račun na platformi prilikom kupovine mogu napisati recenziju. Ako razmišljate o kupnji, svakako prilikom kupnje otvorite korisnički račun. Ukoliko budete zadovoljni - sjetite se lijepom recenzijom pomoći razvoju ovog malog hrvatskog branda.

 1. Lorena Piplica

  Prezadovoljna sam s plastelinom! Moja malena se već igra satima i stalno ima neke nove ideje, a najbolje je od svega mi je što ne moram stalno gledati da li ga je stavila u usta. Osim toga, zbilja miriše predivno! Bravo za Luce Sunce!

  Lorena Piplica

 2. Goranka

  Ovo je genijalan proizvod! Moje se dijete cijelo jutro igralo nakon što je otvorio paket! Paket nam je došao na vrijeme i sve je bilo kao sa slike. Sve pohvale

  Goranka

 3. Nina

  Naručila sam Luce Sunce plastelin za svoju 18 mjesečnu kći i drugi set za susjedicu. Plastelin je vrlo brzo stigao na adresu, boje su prekrasne, a kad ih otvorite cijela kuća miriši 😊 Zabava za male prstiće je zagarantirana 😄

  Nina

 4. Ana

  Svakako preporučam ovaj plastelin, najbolji je koji sam do sada kupila! Baš fino miriše i jako je mekan, baš po mjeri malih ručica. Dobili smo u setu i puno sitnica kojima se moja djeca već cijelo popodne igraju.

  Ana

Pošalji upit o proizvodu

Please Login to make enquiry about this product