...
, ,

Senzorna ploča

(4 recenzije korisnika)
Awki
Availability:

Dostupno uz narudžbu


Senzorna ploča:

 • drvena senzorna ploča sa zadatcima
 • dimenzije: Dužina:40cm; Visina:17mm; Širina:30cm
 • boja: kombinacija natur i pastelno zelena
 • mogućnost personalizacije (ime djeteta i boja)
 • Izrada po narudžbi

50,00  (377,00 kn)

Dostupno uz narudžbu

Senzorna ploča razvijena s ciljem poticanja istraživačkih sposobnosti, samostalnosti i samopouzdanja, razvoja fine motorike šake i prstiju te koordinacije pokreta, a pomaže i u razumijevanju uzročno posljedičnih veza.

Dobrodošli u svijet senzornog učenja s našom personaliziranom drvenom pločom za najmlađe. Neka naša djeca istražuju i uče uz ovu pažljivo osmišljenu ploču koja će sa sigurnošću zaokupiti njihovu pažnju.

 

Shipping Countries: Hrvatska


Temeljeno na 4 recenzija

5.0 ukupno
4
0
0
0
0

Jedino kupci koji su otvorili korisnički račun na platformi prilikom kupovine mogu napisati recenziju. Ako razmišljate o kupnji, svakako prilikom kupnje otvorite korisnički račun. Ukoliko budete zadovoljni - sjetite se lijepom recenzijom pomoći razvoju ovog malog hrvatskog branda.

 1. Iva

  Senzornu ploču kupila sam kao poklon za prvi rođendan svom kumčetu. Moram priznati da je apsolutno oduševila sve prisutne i prikupila pažnju uzvanika. Prema riječima njegove mame, ovaj je poklon bio pun pogodak za zanimaciju jednogodišnjaka. Hvala na brzom dogovoru i ljubaznosti iako je narudžba bila u zadnji čas!

  Iva

 2. Doris

  Personaliziranu senzoru ploču naručili smo našem sinu koji ima 18 mjeseci. Na jednoj podlozi ima 8 poticaja koji mu svaku puta duže okupiraju pažnju. Oduševljena sam što ovo nije još jedna igračka koja stoji na polici, što je čvrsta, vizualno privlačna i što nema pospremanja poslije igre!

  Doris

 3. Marinela

  Odlična igračka s kojom se razvija puno sposobnosti. Za mog dvogodišnjaka ovo je ispalo pun pogodak. Što je najbitnije personalizirano je i nema nereda . Hvala Vam od srca

  Marinela

 4. Marina

  Pun pogodak za našu jednogodišnju curicu, ne ispusta je iz ruku. Od narudzbe do dostave sve proslo u redu, jako ljubazni i brzi.

  Marina

Pošalji upit o proizvodu

Please Login to make enquiry about this product