...
,

Vodootporna ogrlica za pse 16 mm

Luido pet gear
Availability:

Dostupno uz narudžbu


Vodootporna ogrlica za pse 16mm.
Visokokvalitetna vodootporna BioThane ogrlica ručno izrađena od 16 mm široke standardne Beta BioThane, sa duplom kopčom i zakovicama od nehrđajućeg čelika – pogodna je za male pse. Ogrlica odgovara obujmu vrata od 27 cm do 35 cm
Dostupna je u žutoj, neon zelenoj, neon pink, crvenoj, tamno plavoj i crnoj boji. Vrijeme izrade 1 – 3 radna dana.

13,00  (98,00 kn)

Dostupno uz narudžbu

Visokokvalitetna vodootporna BioThane ogrlica ručno rađena od 16 mm široke standardne Beta BioThane, s duplom kopčom i zakovicama od nehrđajućeg čelika – pogodna je za male pse.

Ogrlica ima 5 rupa i odgovara obujmu vrata od 27 cm do 35 cm ili pošaljite svoju mjeru za obujam vrata. Da bi odabrali željenu boju ogrlice, molim vas da pošaljete upit pomoću forme na ovoj stranici.

BioThane® je presvučena mreža s fleksibilnom podlogom zaštićenom izdržljivim premazom razvijenim u SAD-u, dostupan u mnogim bojama i različitim širinama. BioThane® je jednostavan za čišćenje, ne zahtijeva održavanje, izdržljiv je, vodootporan i otporan na smrad. Stoga je izvrstan materijal za ogrlice i povodce za životinje. Zbog izvrsnih karakteristika BioThane® povodci i ogrlice ne postaju teže ili kruće zbog vode, vremenskih prilika ili temperature i ne upijaju nikakve mirise te su idealni za avanture u prirodi ili šetnju gradom.

 

Shipping Countries: Hrvatska


Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.

Informacije o poduzetniku

  • Ime trgovine: Luido pet gear
  • Prodavatelj: Luido pet gear
  • Nema recenzija

Pošalji upit o proizvodu

Please Login to make enquiry about this product