...

Neobične ”sushi” sjedalice hrvatskog branda Tabushi u prostoru ostavljaju zarazno veselu energiju! 1

Ako se s njima niste još susreli, neodoljive sjedalice branda Tabushi izmamiti će vam osmjeh na lice. Za sve istinske ljubitelje sushija – ne vidimo primjereniju ideju za poklon (osim možda večere kod pravog sushi majstora).

Saznavši da se radi o hrvatskom proizvodu, stupili smo u kontakt s Lidijom – kreatoricom ove vesele dizajnersko-funkcionalne ideje kako bi smo vam približili njezinu priču, rad i viziju. Za napomenuti je i da je Lidija vlasnica Lilipop designa (studija za grafički i industrijski dizajn).

Lidija nam kaže da je ideju za sjedalice u obliku ”sushija” započela razvijati 2016. godine.

SLOBODA KAO MOTIVACIJA

Lidija nam priznaje kako je oduvijek znala da želi biti gospodar vlastitog vremena, što poduzetništvo omogućava.”Volim nekad imati slobodna jutra i obaviti nešto kada nisu gužve, ili otići na rolanje na Jarun kad se može rolati, a to nikako nije vikendom” – iskrena je Lidija.

Međutim, u samom je razvoju proizvoda naišla na more prepreka. Ipak, dodaje kako isto nije neočekivano, jer se čovjek uvijek kroz život susreće s poteškoćama, a pogotovo u poduzetništvu. ‘‘Nije život torta s šlagom” – citira nam Lidija riječi svojeg prijatelja, kao princip u kojeg vjeruje.

U istom smislu navodi kako je upravo sam proces proizvodnje najteži i najzahtjevniji. ”Teško je naći odgovorne ljude. Ljude koji će razumjeti zašto je bitno da se stvari odrade na vrijeme i vrhunski” – naglašava.

Ipak, s osmjehom dodaje kako: ”na prepreke svakako treba biti spreman”, ali ”uz trud uspjeh ne izostaje”.

I iako za sebe kaže da po prirodi teško odustaje, od početka su joj obitelj i prijatelji ipak najveća podrška.

NEOBIČAN DIZAJN SJEDALICA – ŠTO VI MISLITE?

Što se tiče samih sjedalica Tabushi – morate priznati da se radi o neuobičajenom pristupu namještaju, ali pristupu koji u prostoru ostavlja zarazno veselu energiju.

Zato, ako još niste – bacite pogled na raznolikost boja i oblika ”sushi” sjedalica koje nudi ovaj simpatični mali hrvatski brand na njihovim službenim web stranicama ili Instagram profilu.

Comments are closed.