Izjava o sigurnosti plaćanja

Na malipoduzetnici.com posvećeni smo pružanju vrhunske usluge i zaštiti vaše privatnosti i sigurnosti.

Razumijemo važnost osjećaja sigurnosti prilikom obavljanja online transakcija, stoga želimo istaknuti našu predanost osiguravanju sigurnih plaćanja.

Da bismo osigurali najviši stupanj sigurnosti, koristimo payment gateway Stripe Connect, koji je vodeći globalni pružatelj usluga online plaćanja.

Stripe Connect pruža napredne tehnološke mjere kako bi zaštitio vaše financijske podatke i osigurao sigurnost svih transakcija na našem webshopu.

Evo nekoliko ključnih aspekata sigurnosti plaćanja koje nudimo:

SSL enkripcija: Sve vaše financijske informacije, kao što su brojevi kreditnih kartica ili druge transakcijske informacije, šalju se putem sigurnog SSL (Secure Socket Layer) protokola. Ova tehnologija osigurava da se svi podaci enkriptiraju i sigurno prenose preko interneta.

Tokenizacija podataka: Stripe Connect koristi tokenizaciju podataka kako bi vaši osjetljivi financijski podaci bili maksimalno zaštićeni. Vaši podaci se zamjenjuju jedinstvenim tokenom koji se pohranjuje umjesto stvarnih podataka. To osigurava da se osjetljivi podaci ne čuvaju na našim poslužiteljima, smanjujući rizik od neovlaštenog pristupa.

Provjera autentičnosti: Stripe Connect provodi temeljitu provjeru autentičnosti i sigurnosne protokole kako bi spriječio prijevare i zlonamjerne aktivnosti. Svi pružatelji usluga na platformi Stripe Connect također su podvrgnuti strogim provjerama kako bi se osigurala njihova pouzdanost i integritet.

Praćenje prijevara: Stripe Connect ima napredne sustave praćenja prijevara i analitiku koja neprestano analizira i otkriva sumnjive aktivnosti. Ako primijetimo bilo kakve nepravilnosti ili sumnjive transakcije, poduzimat ćemo odgovarajuće mjere kako bismo zaštitili vaše financije i osigurali integritet naše platforme.

Naša je misija pružiti vam ne samo kvalitetne proizvode i usluge, već i sigurno i pouzdano okruženje za obavljanje plaćanja.

Stripe Connect nam omogućava pristup najboljim tehnološkim rješenjima za sigurnost plaćanja na tržištu.

Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice u vezi s našom sigurnošću plaćanja, slobodno nas kontaktirajte na: info@malipoduzetnici.com. Naš tim za korisničku podršku uvijek je spreman pomoći vam.

Hvala vam što ste odabrali www.malipoduzetnici.com.

Cijenimo vaše povjerenje i nastavit ćemo ulagati napore u osiguravanje vaše sigurnosti prilikom obavljanja transakcija na našem webshopu.


logo malih poduzetnika

MALIPODUZETNICI.COM, obrt za posredovanje, Jadranska cesta 38, Sveti Filip i Jakov