...

Izjava o zaštiti autorskih i drugih prava

Cijenjeni korisnici, 

na malipoduzetnici.com, platformi s puno prodavača, posvećeni smo podršci i zaštiti autorskih prava. Razumijemo važnost poštivanja prava intelektualnog vlasništva i želimo osigurati da se svi proizvodi i sadržaji na našoj platformi koriste u skladu s važećim zakonima o autorskim pravima.

Kao platforma s puno prodavača, omogućujemo prodaju proizvoda od strane različitih prodavača. Kako bismo osigurali zaštitu autorskih prava, poduzimamo sljedeće mjere:

Pregled sadržaja: Naš tim redovito pregledava proizvode i sadržaje koji se nalaze na našoj platformi kako bi se osiguralo da ne krše autorska prava. Ako primijetimo bilo kakvo kršenje autorskih prava, poduzimamo odgovarajuće mjere, uključujući uklanjanje spornog sadržaja ili proizvoda.

Politika zabrane kršenja autorskih prava: Imamo jasnu politiku koja zabranjuje prodaju ili dijeljenje proizvoda ili sadržaja koji krše autorska prava trećih strana. Ova politika se odnosi na sve prodavače na našoj platformi, a kršenje ove politike može rezultirati ukidanjem prodajnog naloga ili drugim sankcijama.

Prijavljivanje kršenja autorskih prava: Omogućujemo korisnicima da prijave sumnje na kršenje autorskih prava putem našeg sustava prijava. Prijave se pažljivo pregledavaju, a odgovarajuće mjere se poduzimaju kako bi se riješio problem.

Edukacija prodavača: Redovito pružamo informacije i resurse prodavačima na našoj platformi kako bi se educirali o važnosti poštivanja autorskih prava i kako bi se izbjegli potencijalni problemi vezani uz kršenje autorskih prava.

Suradnja s nositeljima autorskih prava: Aktivno surađujemo s nositeljima autorskih prava kako bismo primili i obrađivali njihove zahtjeve u vezi s kršenjem autorskih prava. Uklanjamo sporne proizvode ili sadržaje i surađujemo s nositeljima autorskih prava kako bismo spriječili daljnje kršenje.

Važno je napomenuti da, unatoč našim naporima, ne možemo jamčiti potpunu isključivost kršenja autorskih prava. Međutim, radimo sve što je u našoj moći kako bismo osigurali da naša platforma bude mjesto na kojem se poštuje intelektualno vlasništvo.

Ako imate bilo kakve sumnje ili primjedbe u vezi s autorskim pravima na našoj platformi, molimo vas da nas kontaktirate putem info@malipoduzentici.com.

Važno nam je čuti vaše povratne informacije i poduzeti odgovarajuće korake kako bismo riješili bilo kakav problem.

Zahvaljujemo vam što koristite webshop malipoduzetnici.com i što podržavate zaštitu autorskih prava.

S poštovanjem, 

MALIPODUZETNICI.COM, obrt za posredovanje vl. Roko Baričić, Jadranska cesta 38, Sveti Filip i Jakov

 

POSEBNE NAPOMENE:

Sva međusobna komunikacija i interakcija koja se odvija putem ove Internet stranice mora biti u skladu s Općim uvjetima i Pravilima o privatnosti. Korisnici ne smiju putem ove Internetske stranice objavljivati ili prenositi bilo kakve materijale koji ugrožavaju, ili na bilo koji način krše prava drugih, bilo kakav materijal koji je po svojoj prirodi nezakonit, ugrožavajući, uvredljiv, klevetnički, koji narušava ili ugrožava privatnost, koji je vulgaran, opscen, ili na drugi način nepoželjan u odmjerenoj komunikaciji, koji potiče na protupravne aktivnosti, ili na drugi način krši bilo koji propis te koji, bez izričitog, prethodnog, pismenog odobrenja malipoduzetnici.com.

Korisnik ne smije koristiti ovu Internetsku stranicu za izvođenje bilo kakve komercijalne, vjerske, političke, ili nekomercijalne promidžbe. Svi materijali koji se nalaze na malipoduzetnici.com ekskluzivno su pravo malipoduzetnici.com, ili se koriste uz izričito odobrenje nositelja autorskih prava te nositelja prava na žigovima i/ili dizajnu. Bilo kakvo kopiranje, distribucija, prijenos, objavljivanje, povezivanje, dubinsko povezivanje, ili mijenjanje na drugi način ovih internetskih stranica bez izričitog pismenog odobrenja malipoduzetnici.com strogo je zabranjeno. Kršenje ovih Općih uvjeta i Pravila o privatnosti može dovesti do pokretanja parničnih postupaka i/ili do kaznenog progona protiv počinitelja radi povrede autorskih prava, prava žiga, ili prava kojeg drugog oblika intelektualnog vlasništva.

Korisnik se izričito slaže da je korištenje Internetske stranice malipoduzetnici.com isključivo na odgovornost njega samoga i da malipoduzetnici.com ne jamči (i) za posljedice koje mogu nastati uporabom ove Internetske stranice.