...
, ,

Prirodni plastelin- veliki set za igru LIVADA

(2 recenzije korisnika)

Domaći 100 % prirodni plastelin!

Veliki set LIVADA za igru prirodnim plastelinom Luce Sunce pružit će djetetu sate zabavne igre korisne za njegov razvoj.  Roditeljima može pružiti osjećaj bezbrižnosti dok se dijete samostalno igra i istražuje. Svidjet će se djetetu koje voli stvarati svjetove iz mašte i kombinirati različite elemente u igri.

25,00  (188,00 kn)

Plastelin Luce Sunce je 100 % prirodan veganski proizvod kojim se vaša djeca mogu igrati do 6 mjeseci. Razne su mogućnosti za igru u kojoj će djeca razvijati finu motoriku, kreativnost i maštu, pažnju, a u igri s drugima socio-emocionalne vještine i govor. Odličan je senzorni materijal koji opušta. Mekan je, pogodan za male nježne ruke, a teglicu djeca sama mogu lako otvoriti.

Ovaj paket sadrži 2 teglice po 200 g mekanog plastelina – plavi i žuti. Miješanjem plavog i žutog plastelina dobit ćete zelene nijanse. Uz plastelin, za igru ćete dobiti 3 modlice izrađene od kvalitetnog PLA materijala* , te valjak i šarene drvene dodatke te malu teglicu sušenog cvijeća. U paketu vam stižu i upute za održavanje plastelina da vam dugo traje, ideju za igru i malo iznenađenje.

Set se izrađuje po narudžbi, a očekivano vrijeme izrade je do 5 radnih dana. Drveni dodaci za igru mogu se malo razlikovati, ovisno o dostupnosti.

Cijena dostave je 4,7 eura, a obračunava se prilikom plaćanja.

Ukoliko želite druge boje plastelina u setu, molim vas da pošaljete upit pomoću forme na ovoj stranici.

Pronađite ideje za igru plastelinom kao i savjete kako poticati kreativnost kod djece na društvenim mrežama:

FB https://www.facebook.com/lucesunceinfo

IG https://www.instagram.com/luce_sunce_plastelin/

Proizvod nije namijenjen djeci ispod 3 godine zbog mogućnosti gušenja sitnim dijelovima.

Shipping Countries: Hrvatska


Sastojci plastelina: pšenično brašno, sol, voda, jestivo ulje, glicerin, vinski kamen, biljni ili mineralni pigmenti u prahu, eterično ulje.

*PLA materijal je filament od kojeg su izrađene modlice u ovom setu. Radi se o biorazgradivom materijalu koji je odobren za upotrebu u kuhinji. Lako se održava se pranjem u mlakoj vodi, a detaljnije upute dobit ćete u vašem paketu. Modlice su rađene u obrtu Cukor print.

Temeljeno na 2 recenzija

5.0 ukupno
2
0
0
0
0

Jedino kupci koji su otvorili korisnički račun na platformi prilikom kupovine mogu napisati recenziju. Ako razmišljate o kupnji, svakako prilikom kupnje otvorite korisnički račun. Ukoliko budete zadovoljni - sjetite se lijepom recenzijom pomoći razvoju ovog malog hrvatskog branda.

  1. Lorena Piplica

    Prezadovoljna sam s plastelinom! Moja malena se već igra satima i stalno ima neke nove ideje, a najbolje je od svega mi je što ne moram stalno gledati da li ga je stavila u usta. Osim toga, zbilja miriše predivno! Bravo za Luce Sunce!

    Lorena Piplica

  2. Mare

    Trazila sam rodendanski poklon gdje je djevojcica pozeljela plastelin i slucajno sam naisla na ovaj domaci. Odusevljena sam opcijom da ovako nesto ima za kupiti. Komentar na poklon je bio da je “pravi dozivljaj” dobiti ovakav plastelin te da ga jedva cekaju koristiti. Vjerujem da ce uzivati!

    Mare

Pošalji upit o proizvodu

Please Login to make enquiry about this product