...
,

Plastelin- veliki set za igru LIVADA


Veliki set LIVADA za igru prirodnim plastelinom Luce Sunce pružit će djetetu sate zabavne igre korisne za njegov razvoj.  Roditeljima može pružiti osjećaj bezbrižnosti dok se dijete samostalno igra i istražuje. Svidjet će se djetetu koje voli stvarati svjetove iz mašte i kombinirati različite elemente u igri.

26,00 

Plastelin Luce Sunce je 100 % prirodan veganski proizvod kojim se vaša djeca mogu igrati do 6 mjeseci. Razne su mogućnosti za igru u kojoj će djeca razvijati finu motoriku, kreativnost i maštu, pažnju, a u igri s drugima socio-emocionalne vještine i govor. Odličan je senzorni materijal koji opušta. Mekan je, pogodan za male nježne ruke, a teglicu djeca sama mogu lako otvoriti.

Ovaj paket sadrži 2 teglice po 200 g mekanog plastelina – plavi i žuti. Miješanjem plavog i žutog plastelina dobit ćete zelene nijanse. Uz plastelin, za igru ćete dobiti 3 modlice izrađene od kvalitetnog PLA materijala* koje stižu iz obrta Cukor print , metalnu kanticu, te valjak i šarene drvene dodatke. U paketu vam stižu i upute za održavanje plastelina da vam dugo traje, ideju za igru i malo iznenađenje.

Set se izrađuje po narudžbi, a očekivano vrijeme dostave je do 5 radnih dana.

Ukoliko želite druge boje plastelina u setu, molim vas da pošaljete upit pomoću forme na ovoj stranici.

Pronađite ideje za igru plastelinom kao i savjete kako poticati kreativnost kod djece na društvenim mrežama:

FB https://www.facebook.com/lucesunceinfo

IG https://www.instagram.com/luce_sunce_plastelin/

Proizvod nije namijenjen djeci ispod 3 godine zbog mogućnosti gušenja sitnim dijelovima.

Shipping Countries: Hrvatska


Sastojci plastelina: pšenično brašno, sol, voda, jestivo ulje, glicerin, vinski kamen, biljni ili mineralni pigmenti u prahu, eterično ulje.

*PLA materijal je filament od kojeg su izrađene modlice u ovom setu. Radi se o biorazgradivom materijalu koji je odobren za upotrebu u kuhinji. Lako se održava se pranjem u mlakoj vodi, a detaljnije upute dobit ćete u vašem paketu. Modlice su rađene u obrtu Cukor print.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.

Vendor Information

  • Store Name: Luce Sunce
  • Vendor: Luce Sunce
  • No ratings found yet!

Pošalji upit o proizvodu

Please Login to make enquiry about this product