...
,

Svilena jastučnica PETINI – Golden Beige


BENEFITI SVILENE JASTUČNICE:

1. Glatka i nježna svilena jastučnica omogućuje vašoj kosi da lagano klizi tijekom spavanja, što ju štiti od lomljenja i petljanja.

2. Svila je prirodna, prozračna i nježna tkanina koja tijekom cijele noći pruža svježinu, a samim time čvrst i opušten san. Zbog toga je idealan odabir za žene u menopauzi jer pomaže ublažiti jedan od najčešćih simptoma menopauze – navalu vrućine.

3. Svilena jastučnica maksimalno smanjuje boranje prilikom spavanja, zato ju preporučuju i brojni dermatolozi. Istraživanja su pokazala da se koža lica prilikom spavanja i okretanja u snu poteže i razvlači, a to s vremenom uzrokuje pojavu finih linija uzrokovanih ležanjem, naročito ako volite spavati na boku ili trbuhu.

4. Manje trenja na svili prilikom okretanja u snu znači i manje iritacija kože lica, što u konačnici pomaže ukoliko imate problema s prištićima, aknama ili ste zadobili opekline od sunca.

5. Svilena jastučnica neće upiti vaše kreme i serume koje ste nanijeli na lice prije spavanja, nego će oni cijelu noć hraniti vašu kožu.

6. Svila je hipoalergena tkanina, što znači da neće biti skladište grinja, plijesni i prašine, kao što može biti slučaj kod nekih drugih vrsta tkanina.

DETALJI O PROIZVODU:

Veličina 50 x 70 cm
Proizvedeno u Hrvatskoj
100% svila dudova svilca (engl. Mulberry Silk)
Svila najveće kvalitete razreda 6A
22 momme luksuzne gustoće
Uključuje: 1 Soft Rose jastučnicu od čiste mulberry svile koja dolazi upakirana u elegantnoj kutiji s ukrasnom vrpcom.

57,07  (430,00 kn)