...
otvorite vlastiti webshop

Samostalno upravljajte svojim webshopom

Ova platforma pruža mogućnost našim poduzetnicima da putem prijave u vlastitu nadzornu ploču jednostavno upravljaju svojim proizvodima, sniženjima, kuponima i dostavom u realnom vremenu.

Pregledavajte analitiku svojeg poslovanja

Pratite analitiku svojeg poslovanja, broj pregleda web-shopa, broj narudžbi i mnoge druge korisne informacije o vašim proizvodima. Sve navedeno možete pronaći unutar nadzorne ploče sa samo par klikova.

sigurno plaćanje

Omogućite svojim kupcima sigurnost u plaćanju

Omogućite svojim kupcima da se osjećaju sigurno kod plaćanja vaših proizvoda. Sredstava se po uplati deponiraju na vaš povezani sigurni račun putem payment gateway-a Stripe Connect sve dok Vaša izabrana dostavna služba ne potvrdi da je kupac proizvod primio.

Proširite doseg svojeg branda

Ako tek započinjete s vlastitim poslovanjem znate koliko je financijski opterećujuće ulagati u dobar marketing. S web-shopom na našoj platformi će Vaš brand biti vidljiv od samog početka. Potrudite se jedino oko kvalitetnih fotografija i loga.

Neka vaš webshop bude među prvima na Google-u

Danas je važno rangirati se visoko na Google-u. Ako ne postojite u prvih deset rezultata na tražilici - isto je i kao da ne postojite uopće. Zato smo Vam omogućili da samostalno unosite ključne riječi i optimizirate svoje poslovanje. Zajedno možemo više.

otvorite vlastiti webshop na malipoduzetnici.com

Povećajte svoju prodaju

Oglašavate se isključivo putem instagrama i FB-a? Prodaju bazirate na dosegu objava? Putem vlastitog web-shopa na našoj platformi pružite priliku novim kupcima da vas pronađu i prodajte više.

0
BRANDOVA - PARTNERA
0
PRATITELJA NA INSTAGRAMU
Ako ste poduzetnik ovdje opišite ukratko i svoj brand, ime, vrsta proizvoda, društvene mreže kako bi mogli razmotriti mogućnosti suradnje.