...
,

Balzam za njuškicu i šapice

Biljarica
Dostupnost:

5 na zalihi


Balzam za njuškicu i šapice za pse, savršen saveznik u održavanju zdravlja vašeg četveronožnog prijatelja.

 

5,00 

5 na zalihi

🌞 Ljeto – Zaštita od vrućeg asfalta U vrućim ljetnim mjesecima, asfalt može postati izrazito vruć i neugodan za vaše pseće prijatelje. Naš balzam pruža zaštitu njuškici i šapicama od vrućine, sprječavajući opekline i nelagodu uzrokovanu vrelim površinama. Vaš pas će slobodno moći uživati u šetnjama i igri na bilo kojoj površini bez straha od ozljeda.

🌧️ Proljeće i Jesen – Zaštita od kiše i upala Kišni dani nisu problem jer naš balzam pruža izvrsnu zaštitu od vode. Proljetne i jesenske kiše često dovode do blatnih staza, a voda može izazvati iritacije i upale nježnih šapica. Redovita primjena balzama pomaže održati šapice suhima i zaštićenima, čime se smanjuje rizik od upala.

❄️ Zima – Protiv soli i hladnoće Zimske radosti ponekad dolaze s neugodnostima. Naš balzam čuva šapice od soli koja se koristi za čišćenje staza i prometnica, čime se sprječavaju opekline i iritacije. Osim toga, bogata formula balzama štiti nježne šapice od hladnoće i suhog zraka, pružajući udobnost vašem ljubimcu tijekom hladnih mjeseci.

🌿 Cjelogodišnja njega Balzam se može koristiti tijekom cijele godine kako bi se održala optimalna njega šapica. Nježna formula obogaćena prirodnim sastojcima pruža hidrataciju i njegu, čineći šapice mekanima i spremnima za svaku avanturu.

Naručite naš Balzam za njuškicu i šapice odmah i pružite svojem ljubimcu najbolju moguću zaštitu i njegu tijekom svih godišnjih doba! Vaša sretna šapica će vam biti zahvalna. 🐾

 

Količina: 15 ml

Temeljeno na 0 recenziji

0.0 ukupno
0
0
0
0
0

Jedino kupci koji su otvorili korisnički račun na platformi prilikom kupovine mogu napisati recenziju. Ako razmišljate o kupnji, svakako prilikom kupnje otvorite korisnički račun. Ukoliko budete zadovoljni - sjetite se lijepom recenzijom pomoći razvoju ovog malog hrvatskog branda.

Još nema recenzija. Ako razmišljate o kupnji, kasnije svakako razmislite i o recenziji!

Informacije o poduzetniku

  • Ime trgovine: Biljarica
  • Prodavatelj: Biljarica
  • Nema recenzija

Pošalji upit o proizvodu

Please Login to make enquiry about this product