...
, ,

Drvena Montessori kutija “Kugla”

(1 recenzija korisnika)
Awki
Availability:

Dostupno uz narudžbu


Drvena Montessori kutija “Kugla”

 • drvena kutija
 • dimenzije: Dužina:27cm; Visina:12cm; Širina:15cm
 • boja: kombinacija natur i smeđa
 • mogućnost personalizacije (ime djeteta i boja)
 • Izrada po narudžbi

30,00  (226,00 kn)

Dostupno uz narudžbu

Naša Drvena Montessori kutija “Kugla” nije obična igračka, izrađena je s pažnjom prema svakom detalju, a predstavlja ključ za razumijevanje stalnosti predmeta (kugla je još uvijek tu iako je trenutno ne vidim) i uzročno posljedičnih veza (ako ubacim kuglu u rupu ona će se kotrljati po stazi). Što razvijamo: koordinacija oko-ruka, pažnja, fina motorika i motorika šake. Dijete u ovoj igri ostvaruje uspjeh potpuno sam i na taj način razvija osjećaj samopouzdanja i samopoštovanja.

Ova je kutija više od igre, to je most prema budućnosti; putovanje koje gradi neovisnost i samopouzdanje pripremajući naše najmlađe za buduće uspjehe.

Shipping Countries: Hrvatska


Temeljeno na 1 recenziji

5.0 ukupno
1
0
0
0
0

Jedino kupci koji su otvorili korisnički račun na platformi prilikom kupovine mogu napisati recenziju. Ako razmišljate o kupnji, svakako prilikom kupnje otvorite korisnički račun. Ukoliko budete zadovoljni - sjetite se lijepom recenzijom pomoći razvoju ovog malog hrvatskog branda.

 1. Dragana Mađura Car

  Kupili smo Drvena Montessori kutija “Kugla” za poklon jednoj divnoj djevojčici i prezadovoljni smo a bebica je oduševljena
  Drvene igračke rukom izrađene u HR savršeno

  Dragana Mađura Car

Pošalji upit o proizvodu

Please Login to make enquiry about this product