...
,

Drvene milestone kartice

Minilove Design

Drvene milestone kartice za fotografiranje

  • Dostupne za narudžbu na engleskom ili hrvatskom jeziku 
  • Dimenzije: 10 cm
  • Materijal: drvo
  • Rok izrade: tjedan dana od uplate 

25,00 30,00 

Drvene milestone kartice za fotografiranje pomoći će vam da zabilježite dragocjene trenutke prve godine života vaše bebe. Bilo da ste novopečeni roditelji ili tražite savršen poklon, personalizirane milestone kartice lijep su i praktičan izbor, a s njima će nastati predivne uspomene za cijeli život.

Milestone kartice dolaze u setu od sedam kartica s obostranim tekstom – 1 kartica ˝Bok svijete/Jedan tjedan˝ te 6 kartica s mjesecima za bebinih prvih godinu dana.

Tekst na karticama može biti na hrvatskom ili engleskom jeziku.

Kartice su izrađene od drvenih pločica debljine 4mm i promjera 10 cm te ovisno o setu koji odaberete prebojane lazurom ili akrilnom bojom na vodenoj bazi. Tekst na karticama napravljen je od izdržljive i vodootporne vinilne folije, a koja osigurava dugotrajnost.

Kartice dolaze u pamučnoj vrećici kako biste ih lakše skladištili i čuvali kada ih ne koristite

*Napomena: zbog specifičnosti drveta, njegovih godova i sitnih nesavršenosti svaki set kartica je jedinstven i možda neće odgovarati u potpunosti prikazanoj fotografiji.

Temeljeno na 0 recenziji

0.0 ukupno
0
0
0
0
0

Jedino kupci koji su otvorili korisnički račun na platformi prilikom kupovine mogu napisati recenziju. Ako razmišljate o kupnji, svakako prilikom kupnje otvorite korisnički račun. Ukoliko budete zadovoljni - sjetite se lijepom recenzijom pomoći razvoju ovog malog hrvatskog branda.

Još nema recenzija. Ako razmišljate o kupnji, kasnije svakako razmislite i o recenziji!

Informacije o poduzetniku

  • Ime trgovine: MINILOVE DESIGN
  • Prodavatelj: MINILOVE DESIGN
  • Nema recenzija

Pošalji upit o proizvodu

Please Login to make enquiry about this product