...

Wifi TAP

Dostupnost:

4 na zalihi


Uređaj omogućuje spajanje na Wi-Fi mrežu bez traženja naziva i unosa lozinke. Potrebno je samo otključati pametni telefon i prisloniti ga na Wifi TAP uređaj.

39,95 

Wifi TAP jedinstven je uređaj tvrtke Infotag stvoren za povezivanje na Wi-Fi mrežu, potreban je samo jednostavan dodir pametnim telefonom.

Opis: dimenzije: 12 x 7,5 x 1,6 cm | masa: cca 50 g | materijali: drvo, papir

⚠️

Napomena, uz narudžbu je potrebno  napisati naziv Wi-Fi mreže i lozinku*  kako bi se uređaj prije slanja podesio na tražene podatke. Ukoliko naručujete više uređaja s različitim podacima, u napomenama napišite količinu uređaja za određene podatke.

Za više detalja posjetite FAQ na https://infotag.hr/

*savjetujemo da prije narudžbe izmijenite podatke u željeni naziv na primjer “Villa Infotag” ili “Apartman Infotag” ako Vam je naziv mreže još uvijek kao na početnim postavkama. Upute kako promijeniti naziv i lozinku Wi-Fi mreže nalaze se ovdje.

Težina N/A
Dimenzije 12 × 7,5 × 1,6 cm
Boja

Bijela, Natur, Zlatna, Crna, Žuta, Crvena

Temeljeno na 0 recenziji

0.0 ukupno
0
0
0
0
0

Jedino kupci koji su otvorili korisnički račun na platformi prilikom kupovine mogu napisati recenziju. Ako razmišljate o kupnji, svakako prilikom kupnje otvorite korisnički račun. Ukoliko budete zadovoljni - sjetite se lijepom recenzijom pomoći razvoju ovog malog hrvatskog branda.

Još nema recenzija. Ako razmišljate o kupnji, kasnije svakako razmislite i o recenziji!

Informacije o poduzetniku

  • Ime trgovine: Infotag
  • Prodavatelj: Infotag
  • Nema recenzija

Pošalji upit o proizvodu

Please Login to make enquiry about this product