...

Proizvodi i dekoracije koji griju srca! [MINILOVE DESIGN] Leave a comment

Drvene kartice za fotografiranje bebe na engleskom jeziku

Ponosno i s oduševljenjem Vam predstavljamo najnovijeg člana našeg projekta stvaranja jedinstvenog webshopa za hrvatske poduzetnike – Maju i njezin brend MINILOVE DESIGN!

Majini najpoznatiji proizvodi su zasigurno gotovo pa čarobne kartice uspomena koje će nježnim bojama i besprijekornom izradom osvojiti srce gotovo svake žene – bilo da postaje majka po prvi put, ponovno postaje majka ili već jest majka!

Osim prekrasnih milestone kartica, u ponudi ovog malog brenda možete pronaći i divne zidne dekoracije koje će unijeti toplinu u svaki dječji prostor!

Zato smo odlučili porazgovarati s Majom, osobom koja stoji iza svega toga, mamom koja se na poticaj supruga odlučila krenuti u poduzetničke vode i svoju strast prema dizajnu interijera pretvorila u nešto puno veće!

PODUZETNIČKI PUT

 

„Da mi je netko prije pet godina rekao da ću danas voditi svoj vlastiti obrt i raditi za sebe, pomislila bih da je taj netko lud. No, život piše čudne priče…“

Kada je Maja prije četiri godine ostala bez posla tijekom trudnoće, počela je ozbiljno razmišljati o pokretanju vlastitog posla. Taj korak nije bio lagan, ali je željela osigurati sigurnu budućnost za sebe i svoju obitelj. Tijekom uređenja svog novog doma i priprema za dolazak bebe, Maja je osjetila potrebu stvoriti poseban kutak za svog sina. Kako nije mogla pronaći odgovarajuće dekoracije na tržištu, odlučila je samostalno izraditi dekoracije za dječju sobu. Taj trenutak je označio početak njezine kreativne avanture i vizije vlastita poslovanja.

„Tada sam otkrila stroj koji je imao puno mogućnosti, a bio mi je cjenovno prihvatljiv te sam ga odlučila kupiti i u hodu odlučiti što bih točno mogla raditi s njim.“

Na nagovor svog supruga, Maja je odlučila krenuti u poduzetničke vode, i unatoč početnom strahu, hrabro je krenula u ostvarivanje svojih snova. Ubrzo je shvatila da se, uz dekoracije za dječje sobe (drvenih krugova s natpisima i dekoracijama od konopa i špage), može baviti i izradom milestone kartica, koje su postale njezin najprodavaniji proizvod i promijenile smjer njezinog poslovanja.

„Sjećam se kako mi je samo jedna misao bila na umu: “sada ili nikada“. I danas, radim ono što volim i nastojim ostvariti svoje snove.“

Njezin profil sada obiluje raznovrsnim dekoracijama za mališane, a Maja ima još mnogo ideja i planova koje se nada ostvariti iduće godine.

HARMONIJA POSLOVNOG I PRIVATNOG ŽIVOTA?

Maja priznaje da upravljanje poslom uz dvoje male djece i supruga koji je također poduzetnik može biti izazovno. Njezino radno vrijeme obično obuhvaća rane jutarnje i kasne večernje sate, te vikendom uz pomoć „baka servisa“. Unatoč izazovima, želja za izgradnjom uspješnog posla koji će je ispunjavati čini ju motiviranom.

„Želim pokazati svojoj djeci da se trud i upornost isplate, te da se može postići uspjeh ako ga dovoljno snažno želite.“

Drveni krug s imenom

KOMUNIKACIJA S KLIJENTIMA KAO WAY TO GO

Kroz razvoj svog brenda, Maja je shvatila koliko voli surađivati s ljudima. Osjeća zadovoljstvo kad može ostvariti želje svojih klijentica i realizirati njihove ideje. Suradnja s divnim klijenticama postala je poseban dio njezina poslovanja, a povremeni kontakti nerijetko prerastaju u prijateljstva. Veseli je što njezini proizvodi postaju dio predivnih uspomena i obogaćuju domove njihovih kupaca.

Naposljetku, može se reći kako riječi podrške i oduševljenja od strane klijenata, te njezina predanost i ljubav prema poslu, motiviraju Maju da nastavi hrabro koračati svojom poslovnom avanturom!

Mi joj od srca želimo svu sreću na njezinom putu, a Vama sugeriramo da „škicnete“ njezin WEBSHOP NA LINKU.  

p.s. nećete požaliti!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)