...
,

Komplet slikovnica: KIBIBI I MALI BO, KIBIBI I KAKTUSSS, PALMA, KOKO I KIBIBI


U serijalu slikovnica o majmunici Kibibi, pratimo njezine dogodovštine s putovanja po svijetu. Uz to što Kibibi na različitim kontinentima upoznaje različite vrste životinja i drveća , ona se susreće i s različitim izazovima.

KIBIBI I MA LI BO – kako je to biti mali i je li dobro zauvijek ostati mažen i pažen, ili u jednome trenutku svi trebamo uzeti svoj život u svoje ruke i – odrasti? Kibibi se nađe u Kini ispred dućana u kojem živi najmanji i najdragocjeniji bonsai MA LI BO kojem skraćuju grane, paze da ne vidi baš previše sunca i zalijevaju ga baš onoliko koliko treba. Što će se dogoditi kad MA LI BO upozna Kibibi?
KIBIBI I KAKTUSSS – kako je to kad si jedan ljut, jako ljuti meksički kaktus s najoštrijim bodljama pa sve životinje bježe od tebe (pa te to onda još više ljuti i još si bodljikaviji)? I koji je način da se jednom toliko ljutom kaktusu njegove bodlje omekšaju? Kibibi nudi svoj vrlo jednostavni recept, a to je – smijeh!
PALMA, KOKO I KIBIBI – jeste li znali da kokos raste na drvetu koje se zove palma? Sigurno jeste! A jeste li znali da danas kokose koje mi jedemo po cijelom svijetu beru – majmuni? Kako izgleda život majmuna koji, za razliku od slobodne Kibibi, služi ljudima? Kako je to kad si nekome potreban i zato ne možeš raditi ono što te je volja? Gdje je granica između dužnosti i slobode? Na djeci primjeren način slikovnica PALMA, KOKO I KIBIBI se bavi upravo ovom tematikom.
tekst: Ana Đokić
Ilustracije: Dubravka Kolanović

30,00  (226,00 kn)

Shipping Countries: Hrvatska


 

Shipping Policy

Dostava je uključena u cijenu i besplatna.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.

Informacije o poduzetniku

Pošalji upit o proizvodu

Please Login to make enquiry about this product