, ,

Montessori umetaljka “TriOblika”

(1 recenzija korisnika)
Awki
Dostupnost:

Dostupno uz narudžbu


Montessori umetaljka “Tri oblika”

  • drvena umetaljka
  • dimenzije: Dužina:13,5cm; Širina:34,5cm
  • boja: kombinacija natur, crvena, žuta i plava
  • mogućnost personalizacije (ime djeteta)
  • Izrada po narudžbi

15,00 

Dostupno uz narudžbu

Drvena umetaljka pruža priliku za istraživanje i razlikovanje oblika i boja te razvoj fine motorike i koordinacije oko-ruka.

Pomoći će djeci u prostornom i logičkom rasuđivanju dovodeći u odnos veličine i oblike te poziciju ruke i predmeta u prostoru.

Drvena umetaljka 3 u 1 (kvadrat, krug i trokut)

Temeljeno na 1 recenziji

5.0 ukupno
1
0
0
0
0

Jedino kupci koji su otvorili korisnički račun na platformi prilikom kupovine mogu napisati recenziju. Ako razmišljate o kupnji, svakako prilikom kupnje otvorite korisnički račun. Ukoliko budete zadovoljni - sjetite se lijepom recenzijom pomoći razvoju ovog malog hrvatskog branda.

  1. Adrijana

    Ovu sam drvenu umetaljku naručila za svog nećaka koji već neko vrijeme pokazuje interes za boje i oblike i ova nam je igračka došla kao idealna zabava kada provodimo zajedničko vrijeme a ono sto je super je da umetaljka bas drži njegovu pažnju i uci ga razlikovati oblike i boje i to za vrijeme igre. Kada svaku umetaljku stavi na svoje mjesto osmijeh i zadovoljstvo na njegovom licu su neprocjenjivi. Hvala divnoj Nataliji s kojom je komunikacija tako jednostavna i od velike pomoći kada je potreban stručan savjet. Sve preporuke za Awki wood studio🫶

    Adrijana

Informacije o poduzetniku

Pošalji upit o proizvodu

Please Login to make enquiry about this product