...
, ,

Prirodni plastelin – veliki set za igru ŠUMA


Domaći 100 % prirodni plastelin!

 Veliki set ŠUMA za igru prirodnim plastelinom Luce Sunce pružit će djetetu sate zabavne igre kroz koju će učiti o svijetu oko njega.  Roditeljima može pružiti osjećaj bezbrižnosti dok se dijete samostalno igra i istražuje. Plastelin će se svidjeti malim zaljubljenicima u prirodu i životinje.

32,00  (241,00 kn)

Plastelin Luce Sunce je 100 % prirodan veganski proizvod koji može trajati do 6 mjeseci. Razne su mogućnosti za igru u kojoj će djeca razvijati finu motoriku, kreativnost i maštu, pažnju, a u igri s drugima socio-emocionalne vještine i govor. Odličan je senzorni materijal koji opušta. Mekan je, pogodan za male nježne ruke, a teglicu djeca sama mogu lako otvoriti.

Ovaj paket sadrži 2 teglice po 270 g mekanog plastelina, u 4 boje  povezane s temom šume – zelena, smeđa, crna i bijela. Boje se dobro miješaju zajedno pružajući mogućnost da se izradi čitav šumski svijet.

Uz plastelin, za igru ćete dobiti: 3 modlice izrađene od kvalitetnog PLA materijala, 4 drvena pečata, valjak, dodatke za igru ( drveni dodaci i kamenčići), vrečicu za spremanje, ideju za igranje. Svi su dodaci napravljeni s puno pažnje da djeca njima lako barataju.

Set se izrađuje po narudžbi, a očekivano vrijeme dostave je do 5 radnih dana. Dodaci za igru mogu malo varirati, ovisno o dostupnosti.

Ukoliko želite druge boje plastelina u setu, molim vas da pošaljete upit pomoću forme na ovoj stranici.

Cijena dostave je 4,7 eura, a obračunava se prilikom plaćanja.

Pronađite ideje za igru plastelinom kao i savjete kako poticati kreativnost kod djece na društvenim mrežama:

FB https://www.facebook.com/lucesunceinfo

IG https://www.instagram.com/luce_sunce_plastelin/

Proizvod nije namijenjen djeci ispod 3 godine zbog mogućnosti gušenja sitnim dijelovima.

Shipping Countries: Hrvatska


Sastojci plastelina: pšenično brašno, sol, voda, jestivo ulje, glicerin, vinski kamen, pigmenti u prahu ( spirulina, kurkumin, crvena glina, aktivni ugljen), cimet, eterično ulje ( bijela jela, eukaliptus).

*PLA materijal je filament od kojeg su izrađene modlice u ovom setu. Radi se o biorazgradivom materijalu koji je odobren za upotrebu u kuhinji. Lako se održava pranjem u mlakoj vodi, a detaljnije upute dobit ćete u vašem paketu.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.

Informacije o poduzetniku

  • Ime trgovine: Luce Sunce
  • Prodavatelj: Luce Sunce
  • Nema recenzija

Pošalji upit o proizvodu

Please Login to make enquiry about this product