...
, ,

Prirodni plastelin – set s valjkom

(1 recenzija korisnika)

Domaći 100 % prirodni plastelin!

Set za igru prirodnim plastelinom  s graviranim valjkom može biti odličan znak pažnje djetetu koje želi isprobati nešto novo u igri.

Uz teglicu meka i mirisna plastelina čiju boju sami možete izabrati, stiže vam mali drveni valjak te upute o održavanju plastelina i ideja za igru.

17,00  (128,00 kn)

Luce Sunce plastelin je 100 % prirodan veganski proizvod kojim se vaša djeca mogu igrati do 6 mjeseci. Nudi bezbrojne mogućnosti za igru u kojoj će djeca razvijati finu motoriku, kreativnost i maštu, pažnju, a u igri s drugima socio-emocionalne vještine i govor. Odličan je senzorni materijal koji opušta. Mekan je, pogodan za male nježne ruke, a teglicu djeca sama mogu lako otvoriti.

U setu se nalazi teglica plastelina u boji po vašoj želji i drveni valjak s uzorkom. Pojedini valjci malo se mogu razlikovati unutar teme .Svaka teglica sadrži 200 g mekanog plastelina u jednoj boji. U paketu ćete dobiti upute o održavanju plastelina i ideju za igru.

Set se izrađuje po narudžbi, a očekivano vrijeme izrade je do 5 radnih dana. Dodaci za igru mogu se malo razlikovati od fotografije, ovisno o dostupnosti.

Da bi izabrali boju plastelina u setu, molim vas da pošaljete upit pomoću forme na ovoj stranici.

Cijena dostave je 4,7 eura, a obračunava se prilikom plaćanja.

Pronađite ideje za igru plastelinom kao i savjete kako poticati kreativnost kod djece na društvenim mrežama:

FB https://www.facebook.com/lucesunceinfo

IG https://www.instagram.com/luce_sunce_plastelin/

Proizvod nije namijenjen djeci ispod 3 godine zbog mogućnosti gušenja sitnim dijelovima.

Shipping Countries: Hrvatska


Sastojci u plastelinu: pšenično brašno, sol, voda, jestivo ulje, glicerin, vinski kamen, biljni ili mineralni pigment u prahu, eterično ulje, Bio Glitter* ( u Baby ružičastom plastelinu).

*Bio Glitter je prirodna alternativa plastičnim šljokicama rađena od biljne celuloze. Razgradiv je u prirodnim vodama.

Temeljeno na 1 recenziji

5.0 ukupno
1
0
0
0
0

Jedino kupci koji su otvorili korisnički račun na platformi prilikom kupovine mogu napisati recenziju. Ako razmišljate o kupnji, svakako prilikom kupnje otvorite korisnički račun. Ukoliko budete zadovoljni - sjetite se lijepom recenzijom pomoći razvoju ovog malog hrvatskog branda.

  1. Lorena Piplica

    Prezadovoljna sam s plastelinom! Moja malena se već igra satima i stalno ima neke nove ideje, a najbolje je od svega mi je što ne moram stalno gledati da li ga je stavila u usta. Osim toga, zbilja miriše predivno! Bravo za Luce Sunce!

    Lorena Piplica

Pošalji upit o proizvodu

Please Login to make enquiry about this product