...

Poduzetnička priča mlade studentice koja je odlučila nešto poduzeti da promijeni svijet (Zagreb) na bolje. Leave a comment

Iako još uvijek studentica, Barbara Grgić poduzetnica je u pravom smislu te riječi. Radi se o mladoj djevojci (24 godine!), koja je uslijed najgore pandemijske odlučila nešto poduzeti kako bi stvari (p)okrenula na bolje.

Naime, netom nakon razornog zagrebačkog potresa, Barbara je svoj instagram profil Beli Zagreb Grad odlučila podignuti na višu razinu te pokrenula istoimeni web portal.

NAJGORE STVARI ČESTO PROBUDE ONO NAJBOLJE U NAMA

Samu misao o pokretanju web portala imala je pune dvije godine prije, ali – kako sama kaže – ”najveću hrabrost osjetila sam u trenutku najvećeg straha’‘.

Radi se o web portalu koji je mjesto pozitivnih priča – mjesto bez politike, crne kronike, žutila i nepotrebne pretjerane skandaloznosti.

Umjesto navedenog, Barbara i Beli Zagreb Grad posvećeni su životnim crticama i radovima umjetnika, glazbenika, kazališnih i filmskih glumaca, književnicima, likovnjacima i malim poduzetnicima.

‘Na portalu se svi oni imaju priliku predstaviti široj javnosti” – naglašava Barbara i dodaje kako joj se ubrzo nakon pokretanja portala pridružilo 20-ak volontera, koji zajedno s njom kreiraju sadržaj istog.

”HVALEVRIJEDAN PROJEKT”

Za napomenuti je kako je ova entuzijastična ekipa osvojila i 3. nagradu za najbolje zagrebačke online projekte osmišljene i realizirane u jeku pandemije COVID-19. Uz navedeno, projekt na društvenim mrežama trenutno prati više od 30.000 ljudi.

Samu srž portala, osim kulturnih događaja i manifestacija, čine i temeljiti razgovori s brojnim umjetnicima i poduzetnicima kakvi se rijetko mogu vidjeti u hrvatskim medijima.

”Uvijek naglašavam kako svi nosimo u sebi neku priču vrijednu pričanja, te da svaki brand kad-tad dođe do svog potencijalnog kupca. Naša je zadaća pomoći malimpoduzetnicima u pričanju njihove priče” – zaključuje Barbara, koja je i osnivačica i glavna urednica portala.

Mi se s njom u potpunosti slažemo te joj želimo svu sreću na njezinom putu.

Vjerujemo da će daleko stići i da ćemo ovdje, u Lijepoj našoj, uskoro svi znati tko je i što je stvorila Barbara Grgić.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)