...

Bezvremenski lijepo posuđe od drva hrvatske proizvodnje koje će oduševiti svakog gosta! Leave a comment

U dugim i neprekidnim lutanjima internetskim prostranstvima radi istraživanja najboljih hrvatskih proizvoda postoje neki brandovi koji su posebni. Postoje i neki koji su inovativni. A postoje i neki za koje smatramo da zaslužuju pažnju čitave države (i svijeta), iako su tek na putu da je steknu.

Jedan od takvih brandova je i Pijat.

I sam letimičan pogled na posuđe od drva, posudice i daske, koje stvara iskusan stolar Tomislav, obuzeti će Vas
toplinom i smiriti na način na koji to samo priroda može.

Bezvremenska ljepota, minimalistička elegancija i nenametljiva jednostavnost – odlike su drvenih predmeta koji su njegovih ruku djelo.

Uz pomoć kćeri Sare, koja je prepoznala potencijal i posebnost očeva rada, rukotvorine iskusnog stolara predstavljene su na društvenim mrežama.

Zato Sari možemo zahvaliti što nam je približila ove male unikatne drvene dragulje, izrađene od tikovine, mahagonija, bukve i hrasta.

U razgovoru za web-portal Nordic Fragments, Sara je naglasila kako je njezin otac neizmjerno kreativna (i očito vrlo vješta) osoba. I to osoba koja jednostavno teži oplemeniti svaki komad drva eksperimentirajući s funkcijama, namjenama, detaljima, ali i načinom proizvodnje. Ipak, u obzir uzimaju i želje svojih kupaca, koji im se javljaju iz svih krajeva Lijepe naše.

IDEJA ZA POKLON?

Ipak, posebnost je svakog dovršenog drvenog elementa i njegova unikatnost. Naime, Sara i Tomislav kontinuirano ističu da je zbog raznolikosti drvenog materijala i svaki njihov proizvod potpuno jedinstven i neponovljiv.

Mi smo zahvalni što su nam Sara i Tomislav pokazali povjerenje i podijeli svoju priču i fotografije s nama.

Iznimno se veselimo i njihovom novom web-shopu, koji su najavili uskoro, a koji će sadržavati čitav asortiman njihove trenutne ponude (drveni pladnjevi, drvene zdjelice itd.).

Podržite ih i Vi pohvalom, komentarom, lajkom, dijeljenjem, kupnjom. Jer, iako nemamo ništa protiv mainstream prodajnih lanca, mali će hrvatski predmeti iz radionice branda Pijat Vaš dom ipak obogatiti s više duha i ljepote.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)